» اخبار شرکت‌ها » «مات»، همه را مات کرد

«مات»، همه را مات کرد

نویسنده : اخبار رسمی
«مات»، همه را مات کرد
سومین دوره جشنواره تبلیغات ایران در حالی به کار خود پایان داد که شرکت «ارتباطات و بازاریابی مات»، توانست با کسب 4 شاهین طلایی، 2 شاهین نقره‌ای و 4 دیپلم افتخار، سهم بالایی از جوایز را به خود اختصاص دهد.

سومین دوره جشنواره تبلیغات ایران در حالی به کار خود پایان داد که شرکت ارتباطات و بازاریابی مات، توانست با کسب 4 شاهین طلایی، 2 شاهین نقره‌ای و 4 دیپلم افتخار در حوزه‌های: تبلیغات محیطی، کمپین جامع تبلیغاتی، تیزرهای تلویزیونی، تبلیغات مستقیم و فروشندگی شخصی، طراحی برند و هویت بصری، فیلم‌های تبلیغاتی فرهنگی، تبلیغات دیجیتال، ترویج فروش و تیزرهای تلویزیونی سهم بزرگی از جوایز این دوره از جشنواره تبلیغات ایران را به خود اختصاص دهد.

شرکت ارتباطات و بازاریابی مات در طول مدت فعالیت خود توانسته به خوبی خود را با فضای کسب‌و‌کار عرضه و تقاضا هماهنگ کند و موفقیت در تمامی حوزه‌های جشنواره، نشان‌دهنده تخصص متخصصان مات در تمامی حوزه‌های صنعت تبلیغات است.

«مات» با بینش جوان‌گرایی و دانش‌محوری، علاوه بر اجرای پروژه‌های تبلیغاتی، توانسته است خود را به عنوان یک گروه تخصص‌محور و آموزش نهاد مطرح کند، مات بستر مناسبی برای خلق ایده‌های نوین و کسب تجربه در دنیای تبلیغات است.

جشنواره تبلیغات ایران، بزرگ‌‌ترین رویداد رقابتی تبلیغات ایران است که با رویکرد انتخاب آثار فاخر، جذاب، اثربخش و خلاق، زمینه مناسبی برای رتبه‌بندی شرکت‌های تبلیغاتی است. این جشنواره با حضور شرکت‌ها و آژانس‌های مطرح تبلیغاتی کشور و اساتید مطرح صنعت تبلیغات و ارتباطات برگزار شد.

انتشار محتوا: اخبار رسمی